Magasinera Mera Gävle

Flytthjälp

Vi på Magasinera Mera AB erbjuder även flytthjälp till kunder i gästrikland. Vi garanterar säker transport och proffsig personal till ett fast pris.

Det enda ni behöver göra är att paketera saker i flyttkartonger så kommer vi och hämtar upp dom sakerna och transporterar dom till ett förråd hos oss eller på av er angiven adress.

Vi tar även större saker såsom soffor och sängar, men det måste då vara meddelat till oss på förhand innan vi ger ett fast pris.

Efter att ni förklarat läget för oss så bestämmer vi en dag och en tidpunkt för utförandet, ni får då också en bekräftelse på mailen och behöver ange personummer och adress för att vi ska kunna registrera ert RUT-avdrag. När jobbet är klart så skickar vi en sammanställd faktura. Vi jobbar inte med någon timlön utan ni får ett pris per jobb så ni kan känna er trygga i vad det betyder för er ekonomiskt att anlita oss för flytthjälp.

Har ni några frågor kring detta är ni välkommen att kontakta oss, beskriv gärna er situation så detaljerat som möjligt. Lägg gärna till datum för när det är aktuellt så återkommer vi snarast för prisförslag antingen via telefon eller epost fyll gärna i vårt kontaktformulär här.

Följ oss i sociala medier!