Magasinera Mera Gävle

Förrådsuthyrning - Privat

Magasinera Mera vill erbjuda en service för främst äldre och andra personer som inte har möjlighet att kunna hantera en flytt själva eller har plats för att förvara allt i sina hem.

Vi har under 2016 byggt upp ett förrådsmagasin och kan nu erbjuda både flytthjälp och magasinering för våra kunder. Alla våra förråd har en temperatur på minst 5 plusgrader vilket skapar en bra förrådsmiljö utan risk för kylskador.

Vi har 4 olika storlekar på våra förråd 5 - 10 - 15 - 20 kvm2, då det är 2,5m i takhöjd så räcker det oftast med 5 - 10 kvm2 till en normalstor 2-3 rummare. Våra förråd är beläget i källarplan och vi använder oss av en hiss som vi tar ner större saker i.

Hos oss får du kompetent och prisvärd hjälp när det gäller flytthjälp och förrådsförvaring. För oss betyder du som kund mycket och vi arbetar för att vi ska kunna lösa dina behov på ett snabbt och professionellt sätt. För att du ska känna dig trygg i att anlita oss så erbjuder vi alltid ett fast pris så att slutnotan inte ska komma som en chock.

Vårt företag bygger på att vi kan erbjuda bra priser och en trevlig personal så att du ska känna dig omhändertagen och trivas med våra tjänster. Förutom hämtservice och flytthjälp så erbjuder vi även andra privattransporter så som bortforsling till återvinning eller transportering av möbler.

Följ oss i sociala medier!